Gedreven door hun passie en de wens om een grotere impact te hebben, hebben Bjarne en Victor “Drone Racing Belgium” opgericht. Hun voornaamste doel is om meer naamsbekendheid te genereren voor de hobby van drone racing en op deze manier mensen enthousiast te maken voor techniek. Dit initiatief weerspiegelt hun toewijding niet alleen aan hun eigen ambities, maar ook aan het inspireren van een nieuwe generatie technologie-enthousiastelingen.

Victor, met zijn achtergrond als elektrisch ingenieur en PhD in antennedesign, is een vooraanstaande figuur in dezelfde community. Zijn expertise en toewijding hebben hem de titel van Belgisch kampioen in 2019 opgeleverd, en hij blijft indruk maken met podiumplaatsen tot op de dag van vandaag. Victor’s technische kennis en creatieve benadering van problemen maken hem tot een inspiratiebron voor velen.

Bjarne brengt zijn ervaring vanuit het ondernemerschap met zich mee. Als jonge zaakvoerder van een innovatief bedrijf, specialiseert hij zich in de studie, uitvoering en integratie van de nieuwste woningtechnieken. Zijn reis als piloot in de Belgische droneracing community is niets minder dan opmerkelijk; in korte tijd heeft hij zichzelf bewezen en is hij een gerespecteerde nieuwkomer geworden, die zijn vaardigheden en passie voor technologie en innovatie tentoonspreidt.